Het verhaal van Melford

Het verhaal van Melford

Het verhaal van Melford

Het verhaal van Melford

De digitalisering is allang ingezet, volgens Peter Gijbels van Melford. HUMBLE en Melford kijken er naar uit samen met de compliance-module voor wet- en regelgeving aan de slag te gaan, die te borgen en hierin een kwaliteitsslag te gaan maken voor klanten! Dit geldt inherent ook voor HUMBLE Online Software Platform.

Bekijk de video

De weg ligt open...

Bij het organiseren van compliancy is het van groot belang dat je de juiste ‘stuurinformatie’ hebt. Uit HUMBLE moeten planningen komen waarmee je snel ziet welke keuringen of inspecties uitgevoerd moeten worden. Ook zal er managementinformatie uit voortkomen, zodat je de juiste analyses kan maken. Daarin voorziet HUMBLE Online Software Platform. Samen met Melford gaat HUMBLE ervoor zorgen dat je  klanten altijd toegang hebben tot de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed. Zo is je gebouw altijd up to date! Alle data op één online plek en altijd inzichtelijk.  Er valt nog veel te winnen als het gaat om compliance, maar vanuit deze ‘Knowledge’ bundeling gaat dit in de toekomst zeker gebeuren! HUMBLE en Melford zijn een gouden duo, eentje voor de toekomst! Driven by Knowledge met HUMBLE én Melford!

 

Bekijk de video

Bekijk de video Melford

Bekijk ook andere verhalen

Bekijk de video over Innax

Het verhaal van Innax Innax

Philip Blaauw  |  Founder

HUMBLE & INNAX intelligente data helpen u verder bij verduurzaming!

Philip Blaauw INNAX: we hebben echt goed de markt bekeken en zagen daarin dat HUMBLE Online Software Platform heel gebruikersvriendelijk is, aanpasbaar per klant en een heel breed spectrum van gebouwdata afdekt.

Lees verder

Bekijk de video over Draaijer Group

Het verhaal van Draaijer Group Draaijer Group

Henri Drenthen  |  Directeur

'Ik weet zeker dat het Platform van HUMBLE niet alleen voor onze sector, maar voor nog veel meer sectoren veel kan betekenen!'

‘HUMBLE vult voor ons iets heel unieks in. De klik, het vertrouwen en de cultuur van onze beide bedrijven passen perfect bij elkaar. Ik weet zeker dat het Platform van HUMBLE niet alleen voor onze sector, maar voor nog veel meer sectoren veel kan betekenen!’

Lees verder

Bekijk de video over CMC (Curaçao Medical Center)

Het verhaal van CMC (Curaçao Medical Center) CMC (Curaçao Medical Center)

Dito Garmers  |  Directeur van Curaçao Medical Center

'HUMBLE creëert meerwaarde voor het ziekenhuis'

Dito Garmers, directeur van Curaçao Medical Center, vertelt hoe de samenwerking met HUMBLE bevalt. HUMBLE creëert meerwaarde voor het ziekenhuis door alles waardoor de kwaliteit van het gebouw omhoog gaat op één Platform te borgen. Ook als de digitale vastgoedwereld op Curaçao dichterbij komt, staat HUMBLE klaar om Curaçao Medical Center te ondersteunen!

Lees verder