Het verhaal van Redevco

Het verhaal van Redevco

Het verhaal van Redevco

Het verhaal van Redevco

Joep Wensveen van Redevco koos er onlangs voor om al de inspectie- en onderhoudsdata van alle panden op het Platform van HUMBLE samen te brengen. Hierdoor heeft hij grip op al zijn vastgoeddata en wettelijke eisen. Dit in combinatie met zijn bewijslast voor zijn verduurzamingsambitie sloeg hij twee vliegen in één klap!

Bekijk de video

 

Waarom koos ik voor de vastgoedbeheer software van HUMBLE?

Joep Wensveen vertelt waarom Redevco heeft gekozen voor de vastgoedbeheer software van HUMBLE om zo inzicht te hebben in alle inspectie- en onderhoudsdata. Hierdoor heeft hij grip op al zijn vastgoeddata en wettelijke eisen. Digitalisatie van alle vastgoeddata is een belangrijke pijler voor Redevco, volgens Joep, en in het bijzonder om ervoor te zorgen dat duurzaamheidsdoelstellingen een stuk sneller behaald gaan worden. Door HUMBLE te gebruiken heeft Redevco meer inzicht in de benodigde documenten voor het wettelijke kader, die nu overzichtelijk geborgd worden op het Platform van HUMBLE. De wereld van het vastgoed wordt meer en meer door data gedreven. HUMBLE speelt daar op in, waar Redevco weer de vruchten van plukt. Redevco + HUMBLE = een goede focus op de toekomst!

Bekijk de video

Bekijk de video Redevco

Bekijk ook andere verhalen

Bekijk de video over Innax

Het verhaal van Innax Innax

Philip Blaauw  |  Founder

HUMBLE & INNAX intelligente data helpen u verder bij verduurzaming!

Philip Blaauw INNAX: we hebben echt goed de markt bekeken en zagen daarin dat HUMBLE Online Software Platform heel gebruikersvriendelijk is, aanpasbaar per klant en een heel breed spectrum van gebouwdata afdekt.

Lees verder

Bekijk de video over Draaijer Group

Het verhaal van Draaijer Group Draaijer Group

Henri Drenthen  |  Directeur

'Ik weet zeker dat het Platform van HUMBLE niet alleen voor onze sector, maar voor nog veel meer sectoren veel kan betekenen!'

‘HUMBLE vult voor ons iets heel unieks in. De klik, het vertrouwen en de cultuur van onze beide bedrijven passen perfect bij elkaar. Ik weet zeker dat het Platform van HUMBLE niet alleen voor onze sector, maar voor nog veel meer sectoren veel kan betekenen!’

Lees verder

Bekijk de video over Lemaro

Het verhaal van Lemaro Lemaro

Mladen  |  Oprichter

Digitaliseren is altijd een samenspel tussen techniek, installaties, gebouwgebonden processen en de gebruiker zelf.

Door alle informatie te verzamelen en aan de klant zichtbaar te maken, kunnen wij brandveiligheidsinspecties nóg sneller en efficiënter uitvoeren. HUMBLE helpt ons dus om brandveiligheidsinspecties efficiënter en beter te laten verlopen!

Lees verder