Creëer waarde in jouw gebouw met vastgoedbeheer software

‘Een auto repareren doe je ook niet zelf als je daar de kennis niet over hebt. Dat geldt ook voor de APK-gegevens van jouw gebouw.’ Hoe verwezenlijk jij jouw vastgoedbeheer doelen?

Artiest Ginger vertelt je meer over Online Software Platform HUMBLE. Press play! Hoe ga jij om met vastgoedbeheer? Door het op orde hebben van je vastgoeddossier wordt je vastgoed meer waard. Dat doe je door je vastgoeddata overzichtelijk op één plek te bewaren bij HUMBLE Online Software Platform. Zo hou je grip op alles wat er binnen je vastgoed gebeurt en borg je de veiligheid van iedereen in je gebouw. Vastgoedbeheer, van droom naar realiteit. Meteen jouw gratis demo starten?

   Overzicht van al je vastgoeddata

   Onbeperkt aantal assets en gebruikers

   2 GB opslag voor al je documenten

   Eén maand op proef

Deze bedrijven maken al succesvol gebruik van HUMBLE

Het verhaal van CMC (Curaçao Medical Center)
Het verhaal van Innax
Het verhaal van Draaijer Group
Het verhaal van Melford

 

Ook aan de slag met jouw vastgoedbeheer?     Gratis demo starten

Waarom kiezen voor vastgoedbeheer met HUMBLE?

Doelen zijn er om waar te maken... Zo geldt dat ook voor vastgoedbeheer. Lees en bekijk onze klantverhalen. In korte filmpjes leggen ze jou uit wat HUMBLE Online Software Platform ook voor jou kan betekenen!

 

Het verhaal van Innax Innax

Philip Blaauw  |  Founder

HUMBLE & INNAX intelligent data assist you to become more sustainable!

Philip Blaauw INNAX: We have really studied the market thoroughly and noticed that HUMBLE Online Software Platform is very user-friendly, customizable per customer and covers a very wide spectrum of building data.


Gratis proberen

Eerst een snelle blik op alle functionaliteiten van vastgoedbeheer binnen HUMBLE?

Sta open voor vernieuwing en creëer waarde in jouw vastgoed. Vastgoedbeheer op 1 plek.

Macbook

Probeer HUMBLE gratis

Ontdek het verhaal van HUMBLE

Al nieuwsgierig geworden naar hoe HUMBLE jou voorziet in al jouw vastgoedbeheer uitdagingen?

Vandaag starten

vastgoeddata humble online software platform vastgoedbeheer

Met HUMBLE eenvoudig grip op je vastgoedbeheer

Met HUMBLE Online Software Platform heb je grip op alles wat er binnen je vastgoed gebeurt en borg je de veiligheid van iedereen in je gebouw. Je hebt continu grip op wettelijke verplichtingen en kosten én grip op de veiligheid van je vastgoed. Alles omtrent jouw vastgoedbeheer overzichtelijk op één plek

vastgoedbeheer software HUMBLE Online Software Platform

HUMBLE Online Software Platform
De nieuwe standaard in beheren van vastgoedbeheer

In onze wereld is elke vastgoedeigenaar of -beheerder continu bezig met het zoeken naar grip. Vastgoedonderhoud is een hoofdstuk waarbij veel informatiestromen samenkomen, wat komt door het gebruik van diverse systemen en werkprocessen. Hierdoor is in control komen echt een uitdaging.

Daarbovenop hebben we te maken met de steeds veranderende wet- en regelgeving. Deze variabelen hebben bij eigenaren en beheerders die wij spreken in diverse sectoren voor veel onrust gezorgd.

Iedereen krijgt een tien voor effort, maar wij constateren dat niemand écht in control is. Voorkom dat je in een tooltjescultuur terechtkomt waarin je diverse systemen nodig hebt om een halve waarheid boven tafel te krijgen, laat staan dat het erg tijdrovend is om al die tooltjes ook weer up to date te krijgen, dat doet simpelweg niemand. Iedereen heeft informatie, maar is die vastgoeddata makkelijk en snel toegankelijk? Is die up to date? Helpt die je bij het maken van beslissingen? Informeert die je partners en leveranciers en borgt die je wettelijke kader volledig?

HUMBLE is de nieuwe standaard. En wij? Wij blijven indruk maken!

Artiest-Ginger-over-HUMBLE-2-

Start vandaag met HUMBLE

Binnen 10 minuten overzicht van al je vastgoed