Waarom Humble

Met Humble ‘sturen’ wij er 24/7 op om jouw omgeving zo veilig en inzichtelijk mogelijk te maken, dat is waarom Humble bestaat.

In één oogopslag weet jij hoe het ervoor staat met jouw gebouw.

De onderhoudskosten voor de komende jaren? De status van legionella beheersmaatregelen, wettelijke eisen en risico-inventarisatie en -evaluaties. Allemaal belangrijke aspecten waar je antwoord op krijgt door het gebruik van Humble. Het geeft rust om elk moment van de dag te weten dat onze motor draait voor jouw gebouw. Omdat Humble weet dat jouw gebouw niet jouw hoofdzorg kan zijn.

Als er iets gebeurd in het gebouw waar je verantwoordelijk voor bent is dat nooit prettig, wel is het prettig om er altijd 100% van overtuigd te zijn dat je voldoet aan alle gestelde eisen. Documenten en certificaten om te weten wie wél aansprakelijk is, zijn in zulke gevallen direct beschikbaar.

Omdat we houden van mensen, maar ook van gebouwen.

Humble maakt alle aspecten inzichtelijk die bij het beheer en onderhoud van een gebouw komen kijken. Denk hierbij aan:

Gebouwinformatie is op verschillende plekken opgeslagen, contracten worden door diverse personen afgesloten en het onderhoud van uw assets moet allemaal met verschillende regelmaat.

Doordat informatie over jouw gebouw niet altijd direct terug te vinden is en onderhoud niet structureel wordt uitgevoerd, raak je het overzicht kwijt.

Op deze manier verspil je onnodig jouw kostbare brandstof (kosten en tijd).

In Humble heb je naast vastgoed en assets, ruimte voor de borging van al jouw documenten en rapportages. Er zijn verschillende modules beschikbaar waarmee je de kwaliteit en mogelijke risico’s van jouw gebouw kan inzien, sturen en bijhouden. Humble biedt je mogelijkheden voor het inspecteren van jouw gebouw. Met een druk op de knop bewaak je de voortgang en kun je bijsturen als dat noodzakelijk is. Ook kun je het complete dossier downloaden en beschikbaar stellen voor derden. In Humble kan je werken met een onbeperkt aantal gebruikers.

De voordelen van Humble:

Humble maakt gebruikt van de classificatie NL/SfB. Dit is landelijk een veelgebruikte manier om assets binnen een gebouw geordend weer te geven.

Wilt u meer informatie over Humble? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact met Humble