Hier werken we aan

Uiteraard zijn we ook hard aan het werk om nog meer functionaliteiten toe te voegen. Ook kijken we hoe we HUMBLE nóg gebruiksvriendelijker kunnen maken. Hier houden we je uiteraard over op hoogte!

Gebouw toevoegen met de Gebouw Wizard

Het wordt nog eenvoudiger om een gebouw toe te voegen aan HUMBLE. We werken namelijk aan gebouw wizard om je gebouw toe te voegen. We stellen een paar slimme vragen, om gelijk nog meer data beschikbaar te hebben. Je krijgt bijvoorbeeld je energielabel direct in beeld en hebt daarbij de mogelijkheid om bewijzen te uploaden.

Delta’s tussen status updates van o.a. meldingenbeheer

We maken het inzichtelijk wat de delta is tussen status updates. Zo wordt het bijvoorbeeld inzichtelijk wat de responsetijden zijn tussen het aanmaken van een melding en het gereed melden van een melding. Op deze manier kun je eenvoudig aantonen of doelen behaald worden en de maximale tijd tot gereed niet is overschreden.

Compliance activiteitenscherm

Het compliance activiteitenscherm wordt herzien. Zo wordt het toevoegen van bewijslasten een stuk eenvoudiger.

We werken ook nog hard aan

De nieuwe dashboards, activiteiten, annotaties op tekeningen en we leggen op het moment de laatste hand aan GBS beheer. Deze laatste module is al beschikbaar, dus neem gerust contact op voor een demo.