Module Module NEN 2767

Als het gaat om de meting van de staat van het onderhoud, kunt de basismodule uitbreiden met de module NEN 2767/Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).

De NEN 2767 klinkt ingewikkeld, maar zegt eigenlijk alleen maar dat er gemeten wordt volgens een vastgelegde meet- en registreermethode om de technische staat van gebouwen inzichtelijk te maken. Een groot voordeel hiervan is dat u de gegevens makkelijk kunt uitwisselen. Zo kan ook de gebouwbeheerder met een gerust hart op
vakantie! Als u de module NEN 2767 / Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) gebruikt, zijn de volgende gegevens in Humble zichtbaar:

Aan de hand van deze informatie wordt gekeken naar de nodige acties voor de komende jaren.

Hieruit wordt een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) gemaakt. In deze planning is te zien welk onderhoud wanneer moet plaatsvinden en wat dit gaat kosten. Wanneer moeten de brandblussers worden gecontroleerd? En wanneer wordt het dak vernieuwd en hoeveel kost dat?
In Humble is een agenda beschikbaar die u herinnert aan de nodige acties op het juiste moment. Zo kan tot vele jaren later worden berekend welke kosten u per jaar kwijt bent aan onderhoud.
Door uw gebouw goed te onderhouden en acties vooraf in te plannen bespaart u flink op uw totale onderhoudsuitgaven. Voordelen van de module NEN 2767 / Meerjaren onderhoudsplanning
(MJOP):

Gratis demo aanvragen?

Registreer nu

Contact met Humble