App’s

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom werkt Humble samen met verschillende partners:

Inspectportal de app voor een grondige inspectie van uw gebouw

Weet u wat de technische staat van uw gebouw is? Hoe uw gebouw is opgebouwd en welk onderhoud noodzakelijk is? Als het antwoord ‘nee’ is, dan is het een goed idee om uw gebouw (opnieuw) te laten inspecteren. Door gebruik te maken van het Inspectportal wordt met alleen een iPad in de hand het hele gebouw in kaart gebracht. Deze informatie exporteert u vervolgens gemakkelijk naar Humble, zodat u de gegevens allemaal bij elkaar kunt bewaren.

Meer informatie over Inspectportal.

WeLapp de app voor water- en luchtinspecties

Inzicht in de water- en luchtkwaliteit in uw bedrijf is van groot belang. Een goed en gezond binnenklimaat zorgt voor de goede gezondheid van de mens en zijn omgeving. De WeLapp helpt u bij het verkrijgen van de juiste informatie. Deze data exporteert u vervolgens gemakkelijk naar Humble, zodat u de gegevens allemaal bij elkaar kunt bewaren.

Meer informatie over de WelApp.

ScholenDossier

Tegenwoordig zijn alle reguliere scholen in Nederland zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het schoolgebouw. Naast de tijdrovende taak om goed onderwijs te verzorgen is dit een enorme opgave. Hierom ontwikkelden wij Scholendossier, een module van Humble die helemaal gericht is op het onderwijs. U kunt eenvoudig de staat van uw schoolgebouwen vastleggen en bijhouden zodat er tijd overblijft voor wat echt belangrijk is: de leerlingen!

Meer informatie over Scholendossier.

Contact met Humble